Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

''ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ'': ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Άγγελος κατά λάθος
Κωμική σειρά 46 επεισοδίων των 45 λεπτών
Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Τρίτη 2 Οκτωβρίου 1990
Παραγωγή της Λιάνας Πατέρα
Σενάριο του Γιώργου Κωνσταντίνου
Σκηνοθεσία του Μιχάλη Παπανικολάου
Αφηγητής ο Τάκης Παπαματθαίου
Ηθοποιοί Γιώργος Κωνσταντίνου (Βούλης), Κώστας Παλιός (Ασταρώθ), Λάμπης Λιβιεράτος (Γαβριήλ), Ευάγγελος Πρωτοπαππάς (Βελζεβούλ), Κώστας Φλοκατούλας (Εωσφόρο), Μάρω Κοντού, Βίνα Ασίκη, Ελένη Ράντου, Χριστίνα Παππά, Ισμήνη Καλέση, Τόνι Άντονι, Τζόλυ Γαρμπή, Θόφωρος Συριώτης, Κλεώ Σκουλούδη, Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Τζώρτζης
….Ένας καλόκαρδος διάβολος τιμωρείται από το Ανώτατο Συμβούλιο της κόλασης επειδή είχε αποκτήσει φιλίες με έναν άγγελο και στέλνεται εξορία στο πιο απομακρυσμένο σημείο του σύμπαντος, τον πλανήτη γη. Εκεί πρέπει να διαπράξει ατιμίες για να εξιλεωθεί και να αποτινάξει από πάνω του το στίγμα του «καλού» ώστε να μπορέσει να επανέλθει στην κόλαση. Ο διαβολάκος κάνει συνέχεια γκάφες, δηλαδή προσπαθώντας να κάνει το κακό, του προκύπτουν καλοσύνες. Έτσι τελικά στη γενική συνέλευση των διαβόλων του αφαιρούνται όλες οι υπερφυσικές δυνάμεις που είχε ως διάβολος….
Η πρώτη δουλειά του Γιώργου Κωνσταντίνου στην ιδιωτική τηλεόραση με πρωτότυπο θέμα που, ωστόσο δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 1967-1998

VIDEO ΑΠΟ STELITSA18

Δεν υπάρχουν σχόλια: