Σάββατο 22 Μαΐου 2010

''ΕΚΕΙΝΕΣ...ΚΙ ΕΓΩ'': ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Εκείνες…κι εγώ
Κωμική σειρά 55 επεισοδίων των 40 λεπτών
Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 1996 Παραγωγή της Ελβίρας Ράλλη
Σενάριο του Κώστα Πρετεντέρη
Σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου και του Ανδρές Μορφονιού
Ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος (Ζάχος Δόγγανος), Νίκη Σερέτη (Δεββώρα), Τάσος Κωστής (Δημήτρης Μαρίκος), Λουκία Πιτσιόλα (Ελένη), Πάνος Χατζηκουτσέλης (κύριος Παπαπέτρου), Περικλής Αλμπάνης (Ιούλιος 1997-98), Άννα Παϊτατζή (Ορτανσία, 1997-98), Ράνια Παπαδάκου (Λίλη), Πάνος Βίτσικας (Πετράκης), Σωτήρης Σκάντζικας
….Οι περιπέτειες ενός ανύπανδρου γοητευτικού γλεντζέ που έχει αθεράπευτη αδυναμία στις γυναίκες. Ο Ζάχος Δόγγανος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζει μόνος με τη μαύρη υπηρέτριά του Δεββώρα. Στενός φίλος, θαυμαστής των κατακτήσεων του και συνέταιρός του είναι ο Δημήτρης, ενώ η Ελένη που εργάζεται στην ίδια επιχείρηση είναι η αιώνια αρραβωνιαστικιά του, που υπομένει στωικά τις αμέτρητες απιστίες του. Αν και εδώ που τα λέμε αυτές οι απιστίες ανήκουν μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας του παρά στην πραγματικότητα, που συνήθως επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις στο αμετανόητο γεροντοπαλίκαρο με τη χρυσή καρδιά….
Ριμέικ της παλαιότερης (19760 ομότιτλης σειράς, με τον Γιάννη Μπέζο να ανανεώνει δημιουργικά, προσαρμόζοντάς τον στη δική του προσωπικότητα, ένα ρόλο «στοιχειωμένο» από την ερμηνεία του μεγάλου Λάμπρου Κωνσταντάρα. Αναμφίβολα το καλύτερο ριμέικ της ελληνικής τηλεόρασης και μια από τις πιο διασκεδαστικές κομεντί , ιδιαίτερα στον κύκλο επεισοδίων της πρώτης χρονιάς.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 1967-1998
VIDEO ΑΠΟ ales1o

Δεν υπάρχουν σχόλια: