Τρίτη 11 Μαΐου 2010

''ΑΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ'': ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Ασυνήθεις ύποπτοι
Σατιρική σειρά 35 επεισοδίων των 30 λεπτών
Πρεμιέρα στο MEGA την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 1996
Παραγωγή του Νίκου Μουστάκα
Σενάριο της Λούση Κολυβά και της Τίνας Καμπίτση
Σκηνοθεσία του Κώστα Κιμούλη
Ηθοποιοί Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μάριος), Ελευθερία Ρήγου (Τζένη), Σοφία Ολυμπίου (Θεανώ), Τζέσυ Παπουτσή (Βέτα), Έβελιν Παπούλια (Λένα), Νίκος Γαροφάλου (υπουργός), Βασίλης Καμίτσης (υπηρέτης), Χριστόφορος Καζαντζίδης (διοικητής)
….Οι περιπέτειες ενός έντιμου αλλά γκαφατζή αστυνομικού. Ο Μάριος, ένας έντιμος αν και κάπως αφελής αστυνομικός, συλλαμβάνει για κλοπή την Τζένη, που είναι κόρη του υπουργού Δημόσιας Τάξεως. Εκείνη για να αποφύγει το σκάνδαλο του παρουσιάζεται με λαϊκή καταγωγή και άλλο όνομα (της καλύτερής της φίλης), αλλά γρήγορα αλληλοερωτεύονται. Στο μεταξύ ο Μάριος, ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει μια σπείρα κακοποιών που κλέβει έργα τέχνης, αγνοεί πως ο εγκέφαλος είναι η μητέρα του, Θεανώ. Μετά από μια σειρά περιπέτειες και πολλές παρεξηγήσεις, ο Μάριος τελικά θα παντρευτεί με την Τζένη και η μητέρα του Θεανώ, με τον προϊστάμενό του στο αστυνομικό τμήμα….
Κωμική σάτιρα που διασκευάζει ελεύθερα το θέμα και τους χαρακτήρες της θεατρικής κωμωδίας των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη «Η κόμισσα της φάμπρικας».
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 1967-1998

VIDEO ΑΠΟ florsicutsia

Δεν υπάρχουν σχόλια: